Thursday, 16 October 2014

Kulit Cerah Dan Parut Jerawat Pudar Dengan ESP


Yuhuuu!!!! T____T

Promosi ESP masih berjalan lagi sehingga berakhirnya bulan Oktober ni.. Memang sangat-sangat laris ESP ni sehinggakan ianya menjadi HOT SELLER di Shaklee.. Mana taknya ia memberikan 1001 khasiat kepada si penggunanya. Maka bagi anda pencinta kepada kesihatan silalah rebut peluang keemasan yang jarang-jarang didapati ni.

Anda yang mementingkan kecantikan pasti teragak-agak untuk membeli produk kerana tidak pasti kandungan bahannya samada mempunyai bahan kimia berbahaya atau tidak. Tetapi jika anda menggunakan ESP Shaklee anda tidak perlu lagi teragak-agak kerana ianya berasakan daripada bahan semulajadi yang tidak membahayakan kesihatan kita malah ia mampu memberikan pelbagai manfaat kepada pengguna.

Jom cuci-cuci mata lihat testimoni pengguna ESP yang telah berpuas hati...T___T


Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi dan saya akan memberikan perkhidmatan konsultasi percuma kepada anda..

Sms/pm/whatsapp : 019-5643112
Email : di_ana88@yahoo.com
FB Page : SupplementShop 


Atau mahu membuat pembelian terus dengan Shaklee....

Boleh klik link di bawah dan anda perlu lengkapkan ODER FORM untuk membuat pembelian langsung melalui Shaklee.


Untuk payment boleh guna credit or debit card. Pembayaran terus kepada Shaklee Malaysia. Tak perlu dah bank in kat saya. Semuanya antara anda dan Shaklee Malaysia. Barang akan dikurier oleh Shaklee Malaysia dengan khidmat kurier GDEX atau CITY-LINK.

Kalau nak lagi jimat JOM JOIN AHLI dan terus dapat harga ahli. Keahlian seumur hidup dan tak ada expired tau. Silap silap kalau cukup points Shaklee bayar bonus lagi.. Best sangat. Jadilah pengguna bijak. Jadi Ahli dan nikmati pelbagai keistimewaan.

No comments:

Post a Comment